TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tuotteet kotimaahan Suomen Postin 1. luokan kirjeenä. Tuotteet on mahdollista myös noutaa myyntitapahtumasta.

 

Voit tilata tuotteet postiin tai sinulle sopivimpaan SmartPost-automaattiin. SmartPost-toimitustavan valitessasi muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, jotta saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä.

 

Posliinituotteita lukuunottamatta kaikki tuotteet postitetaan Espoosta. Posliinituotteet valmistetaan, varastoidaan ja postitetaan Lohjalta. Isojen tai särkyvien tuotteiden kohdalla myös nouto myyntitapahtumien ulkopuolella on neuvoteltavissa.

 

TOIMITUSKULUT

Jokaisen tuotteen kohdalla on ilmoitettu kyseisen tuotteen postikulujen hinta.

 

Mikäli tilauksessa on useampia tuotteita, maksat ainoastaan todellisien postikulujen määrän. Vahvistamme näissä tapauksissa postikulujen hinnan sähköpostitse ennen kuin sinun tarvitsee maksaa tilausta.

 

TOIMITUSAIKA

Mikäli tuotetta löytyy valmiina varastosta, tuote postitetaan 1-3 päivän kuluessa suorituksen näkymisestä tilillä. Muussa tapauksessa tuote valmistetaan tapauskohtaisesti ja pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti.

 

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Raha palautetaan takaisin tilillesi tuotteen saavuttua takaisin lähetyspaikkaan.

 

Jos tuote on väärä tai rikkoontunut matkalla, toivomme ilmoitusta asiasta sähköpostitse osoitteeseen info@designmarian.com. Virhe korjataan tapauskohtaisesti itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

 

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona tilausviestissä näkyvillä pankkitiedoilla. Mikäli noudat tuotteet, voit maksaa myös käteisellä tai luottokorteilla.

 

TUOTTEET

Kaikki tuotteet ovat valmistettu kotimaisena käsityönä, minkä vuoksi lähes kaikki kappaleet ovat yksilöllisiä luomuksia. Emme näin ollen voi taata samanlaisien tuotteiden saatavuutta jatkossa. Mikäli kuitenkin haluat useamman samanlaisen tai samantyyppisen tuotteen, suosittelemme kysymään saatavuutta sähköpostitse osoitteesta info@designmarian.com.

 

Kaikkien tuotteiden hinnat ovat verottomia eikä loppuhintoihin lisätä veroa.